SM
XIX konferencija YU INFO 2013 i ICIST 2013
napisao/la Muzafer Saračević - Wednesday, 5. December 2012., 13:33
 
XIX konferencija YU INFO 2013 - ICIST 2013 3rd International Conference
Kopaonik, 03. - 06. mart 2013. godine

Poštovane kolege i partneri,

zadovoljstvo nam je da najavimo  XIX konferenciju YU INFO 2013 - najveću domaću smotru IT istraživanja i kompanijskih rešenja, koja će se održati na Kopaoniku od 3. - 6. marta 2013. godine.
I ove godine nas očekuju prezentacije domaćih i svetskih IT kompanija, predavanja po pozivu priznatih stručnjaka iz Srbije, regiona i Evrope; izlaganje radova, radionice i ostale konferencijske aktivnosti.

U terminu YU INFO konferencije na Kopaoniku će se odžati i treća međunarodna konferencija ICIST 2013 - International Conference on Internet Society Technology and Management koja će okupiti međunarodne stručnjake iz oblasti Internet tehnologija.

I ove godine svoja rešenja i nove trendove u razvoju IT sektora će nam predstaviti tradicionalne kompanije učesnici na ovoj konferenciji: Telekom Srbija, Saga, IBM, Atos, Tehnicom computers, Ericsson itd.

Više informacija o konferencijama, prijavi radova i rezervaciji možete pronaći na sajtu Informacionog društva Srbije, na adresi http://www.informacionodrustvo.org
ili nas kontaktirajte putem mail adrese: office@e-drustvo.org

Pozivamo Vas da nam se pridružite kao autor rada, učesnik ili predstavnik Vaše kompanije i sa nama podelite iskustva i dobre prakse iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.
Nadamo se susretu na Kopaoniku!